Fascia, träning och vägen till en frisk kropp

Vem önskar inte rörliga och hälsosamma leder, en spänstig kropp, ett starkt och fungerande immunförsvar och ett lugnt sinne? 

När vi åldras förändras vår fascia och blir stelare. Produktionen av kollagen i kroppen minskar avsevärt. Det är då extra viktigt att veta hur du ska andas, träna, stretcha, äta, dricka, sova och hantera stress. Även yngre människor som utsätts för långvarig stress, är för mycket stillasittande, dricker för lite vatten äter fel osv, får en tightare fascia, vilket ofta resulterar i smärta, värk och inflammationer. 

För att hålla fascian frisk, stark och i balans, behöver man se till att flödet och näringsutbytet till och från cellerna fungerar optimalt. Är du intresserad av att veta HUR, är du varmt välkommen på Föreläsning/Workshop: 

Föreläsare: Camilla & Fredrik, Fasciakliniken Höganäs

Dag: 25 juni
Tid: Klockan 18:30 till ca 20:30
Plats: CrossFit Höganäs
Pris: Icke medlem 450:-, som medlem 250:- (Rabattkod presenteras i medlemsgruppen på Facebook och kan anges när du betalar vid anmälan). Som deltagare vid föreläsningen får du även möjlighet att boka in en första behandling med 350 kr rabatt.
Övriga frågor: camilla@millayagi.se

Varmt välkommen!
//Fredrik och Camilla

 

 

Uppgifter

E-post
Personuppgifter

Ange nedan information